Dato:
06/06-2019

Kontakt:
Hanne Bøgholm Hansen, Anne Marie Molter Rasmussen, Lene Immerkær, Inge Hansen og Inge Vinther

Tur på Lillebæltsstien torsdag den 6. juni

Glæd jer til en tur langs Hindsgavlhalvøens kyst i kuperet landskab med storslået udsigt over Lillebælt og Fænø, grønne skove og strandenge samt Dyrehaven. Turen er 10 km med mulighed for små forlængelser, hvis vi laver afstikkere til Mindelunden eller parken og køkkenhaven ved Hindsgavl Slot. Undervejs går stien over en halv snes stejle og ujævne småbakker, hvor vi let kan snuble over trærødderne. Stabile vandresko/støvler og evt. stave anbefales.

Vi mødes vi klubhuset kl. 9:30 og kører til parkeringspladsen ved Aktivitets- og Naturcenter Hindsgavl (Naturparken Hindsgavl Dyrehave, Galsklintvej 2).

Kørselsvejledning: Klubhus – Faldsled – Haarby – Assens – Gammel hovedvej – Nørre Åby – Brovejen. Ved slutningen af Brovejen drejes til venstre ad Galsklintvej.

Inden traveturen drikker vi en kop kaffe og går en tur op på taget af Aktivitetscentret og ser udsigten over Dyrehaven, Hindsgavl Slot og Lillebæltsbroen.

Herefter går vi ud til kysten lige vest for Den gamle Lillebæltsbro. Herfra følger vi Lillebæltsstien rundt om Hindsgavlhalvøen. Tilbageturen går ad Spættevej og Stadionvej tilbage til nordkysten, som vi kommer ud til lige vest for keramikmuseet Clay. Derfra følger vi nordkysten tilbage til aktivitetscentret.

Selvom turen ikke er så lang, tager den lang tid. Dels er terrænet krævende, dels er der mange landskabsmæssige og historiske ting at kigge på og fortælle om. Hjemkomst omkring kl. 17:30.

Medbring kop, madpakke, drikkelse og 50 kr. til betaling for turen. Desuden badetøj, hvis du har lyst at bade.

Der er 80 km hver vej, så det er vigtigt, at vi er mindst 4 i hver bil. De som lægger bil til får 320 kr. i kørselspenge. Klubben dækker det beløb, som overstiger deltagerbetalingen.

Turen aflyses ved dårligt vejr.

Tilmelding: Der er ikke noget krav om tilmelding, men skriv dig på listen i klubhuset, hvis du forventer at deltage. Så kan turlederne vurdere, hvor meget kaffe de skal medbringe til formiddagskaffen.