Dato:
11/07-2019 - 11/07-2019

Kontakt:
Else Christensen

Tur til Sundet og Kaleko den 11. juli 2019 Er I klar til den årlige tur? Så mødes vi ved klubhuset til sædvanlig tid (9.30) og går i Svanninge Bjerge over Langebro mod Sundbakkerne, hvor vi lige stopper op og nyder den vidunderlige udsigt udover Øhavet. Herfra er der flere muligheder, måske den næsten direkte vej til Bakkevej 3, eller måske en anden vej, det afhænger af hvad I vil, og mine ben. På Bakkevej hos mig gør vi holdt og spiser mine hjemmebagte pølsehorn bl.a. og slapper af over en forfriskning. Hertil er der ca. små 6 km. Efter en pause går vi tilbage til klubhuset ad en lidt anden vej. Og dem som hellere vil hjem herfra, gør bare det. En dejlig gåtur på små 11 km i alt. Tag drikkelse med – og lille madpakke, hvis I synes. Og det gode vejr mon ikke det holder – jeg glæder mig til turen sammen med jer. Mange vandrehilsner fra Else 28. juni 2019