FSM-faaborg.DK
 Klubben               Cykling               Løb              Gåmotion            Skiløb            Triatlon   
Aktivitetskalender Events DTriF Træningsprogrammer FSM-stævner Om os

Tri afdelingen under Faaborg Ski og Motionsklub er ganske ny og opstartet primo 2014. Vi er pt en lille gruppe mænd og kvinder med meget forskellige styrker og erfaringer, nogen kan løbe langt - andre svømmer hurtigt og andre igen "har en fed cykel". Fælles er vor interesse for at dyrke de tre discipliner og udvikle vore kompetencer.

Vi sætter pris på at udvikle det kammaratskab der opstår når fælles interesser dyrkes og vi har oplevelser sammen - og vi vil gerne byde alle velkommen i vores lille afdeling så den kan vokse sig større og vi dermed kan få en endnu mere dynamisk afdeling. Hvis du har lyst til at træne lidt med os og lære os at kende før du melder dig ind - så er du mere end velkommen, kig i vores kalender og se hvornår vi træner.

Da vi er en gren af FSM har vi alle et meget stort og varieret udvalg af træningsmuligheder! - du kan løbe med løbeafdelingen, du kan cykle race og mountainbike i cykelafdelingen, samt svømmetræne og kryds træne i tri afdelingen. Så du kan træne mange gange i løbet af en uge - sammen med andre.

Velkommen til!