Generelt om FSM

Faaborg Ski- og Motionsklub er en aktiv forening. Klubbens mål er, at alle medlemmer skal have en god oplevelse, når de motionerer.

Klubben dyrker ikke eliteaktiviteter, men mange medlemmer deltager med glæde i andre klubbers motionsaktiviteter.

Der findes følgende afdelinger: cykling, løb, gåmotion, skiløb/rulleski og triatlon. Klubkontingentet giver adgang til de 4 første afdelinger. Der er et ekstrakontingent til triatlonafdelingen.

Hver afdeling har sit eget udvalg. Udvalgene tager sig af den daglige træning/motion og sikrer, at nye medlemmer bliver budt velkommen og inddraget i klubben.

Klubbens medlemmer er næsten alle over 20 år og op til 90 år. Børn og unge er velkomne. Der er særlig træning for børn og unge, der kører MTB og racercykel. Se nærmere under de enkelte afdelinger.

Klubhuset

Klubben har et dejligt samlingspunkt i klubhuset på Gåsebjergsand ved Odensevej 150. Huset ligger midt i ”De Fynske Alper” med nogle af Danmarks bedste motionsruter lige uden for døren. Klubhuset ligger ved en af Danmarks største og mest populære Naturlegepladser, 2 km nord for Faaborg.

I huset er der særskilt omklædning og bad for mænd og kvinder. Herudover er der opholdsstue, køkken og bestyrelseslokale. Vi kan derfor både dyrke motion og efterfølgende tale om dagens oplevelser over en kop kaffe, øl eller sodavand.

Nyheder

Generalforsamling blev afholdt tirsdag den 27. februar 2018 kl 19:00 i klubhuset.
Referat fra generalforsamling