Fælles klubtur til Harzen i 2019

Programmet ser således ud. Initiativet til turen kommer fra løbeafdelingen, og er lavet af Bent Sørensen, som har deltaget i Brockenlauf flere gange, og kun har godt at berette om stedet og løbet.

Torsdag, den 5. september, afgang fra Faaborg kl. 08,00 med bus. Ankomst til Ilsenburg i Harzen kl. 16,00 – Fredag den 6. september Bustur til nogle af Harzens mange seværdigheder – Lørdag, den 7. september mulighed for deltagelse i Brockenlauf , der er flere ruter at vælge imellem, for der tilbydes følgende:

1,8 km børneløb – 3,9 km Børne- og voksenløb – 9,6 km Børne- og voksenløb – 9,6 km Vandring/stavgang – og 26,2 km Løb- og vandring/stavgang. På 26,2 km ruten kommer man helt op på toppen af Blocksberg. Man starter i Ilzenburg – 252 m.o.h. og 890 højdemeter senere når du  Blocksberg i 1142 m.o.h. – det er klart, man mærker når det går opad ! men du vil blive forbavset over hvor meget det går nedad på nedløbet !

Startgebyrerne er meget lave hhv 40 kr. 85 kr. og 135 kr. afhængig af alder og løb.

Priser for turen med 3 overnatninger og morgenmad ca. 900 kr. pr. person i dobbeltværelser, dertil kommer kørslen med bus, 50 personer, som pr. person er sat til 750 kr.

Søndag, den 8. september afgang hjem til Faaborg, efter morgenmaden !

Harzen er et fantastisk bjerg-og skovrigt naturområde, med et veludbygget stinet til brug for løb, vandring og mountainbike kørsel.

Hvis du/I vil med på turen i september 2019, så giv os præg – der er lavet en tilmeldingsliste (ikke bindende tilsagn) som hænger i klubhuset. Listen skal bruges til, at se om vi kan fylde en bus til Harzen.

Hvis turen har din/jeres interesse vil løbeafdelingen gerne havde en tilbagemelding (uden bindende tilsagn) senest den 9. december 2018, idet vi gerne skal op på 50 personer for at fylde bussen.

Der er en tilmeldingsliste ophængt i klubhuset.

HUSK DET NU FOR VI VIL GERNE HAVDE ET TILSAGN INDEN SØNDAG, DEN 9. DECEMBER – Løbeafdelingen og cykelafdelingen – vi ses !!

Yderlig information kontakt venligst: Bent Sørensen tlf. 40971788  eller Kurt Jeppesen tlf. 24666143