FSM-faaborg.DK
 Klubben               Cykling               Løb              Gåmotion               Skiløb            Triatlon   
Landevej_Racer Licensløb Aktiviteter MTB Cykel_ruter Galleri Om os
Træning
MTB
Træning
Introtur
MTB i Svanninge Bakker
Løbskalender
Powercup
Ruter
God skik
Resultater

Vi træner for at blive bedre til at håndterer vores MTB’er således vi bedre kan begå os i det terræn vi gerne vil bevæge os i. Det er uanset om man er konkurrencerytter med ambitioner om at vinde løb eller om man bare vil nyde nogle hyggelige ture i vores dejlige natur.

Al træning foregår med udgangspunkt i klubhuset beliggende Gåsebjergsand.

Tirsdag kl.17.00 og Torsdag kl. 18.00: Der trænes i tekniske færdigheder i området omkring Gåsebjergsand. Klubben har forskellige redskaber, der anvendes til træningen. I terrænet omkring Gåsebjergsand vil der blive bygget forskellige tekniske ruter til brug for træningen. Formålet med træningen er at opnå tekniske færdigheder, der giver større sikkerhed på cyklen, når vi færdes i terrænet. Alle kan deltage i denne træning uanset niveau.

Lørdag kl. 13.30: Der køres en tur på 1½ til 2 timer, hvori der indlægges forskellige tekniske passager. Der opdeles i hold efter niveau.

Søndag kl. 10.00: Der køres en længere tur hvor fokus mere er lagt på oplevelser og konditionen end på de tekniske færdigheder. Der opdeles i hold efter niveau.

Når man møder er det vigtig at man - foruden en velkørende mountainbike og en cykelhjelm - medbringer en ekstra slange, en pumpe og noget værktøj, så man selv er i stand til at udbedre punkteringer m.v. undervejs. Vi hjælper selvfølgelig gerne med teknisk "know how". Husk også drikkedunk med vand eller energidrik og en banan el. lign.

Der trænes også: Onsdag og fredag kl. 10:00 fra klubhuset, alle er velkommen.

Træning med andre klubber: Da der er mange andre klubber end FSM, der træner i vores område har vi inviteret dem til at komme og deltage på vores træningstider i weekenderne, således vi kan træne sammen til fælles bedste.

 
 
 .