Svømning.   Brug af svømmehallen. Se her

Motionssvømning lørdag klokken 08-09:  FSM har lejet svømmehallen, dvs. svømmebassin, børnebassin og varmtvandsbassin. Vi starter 10. september 2022og slutter 29. april 2023. Der koster 350 kr for medlemmer at deltage. Tilmeldelse.

Core & Mobility

Forum Faaborg tilbyder Core & Mobility som hold kun for FSM med Bettina Quick som instruktører. De tilbyde det som foreningshold med 15 pladser. Holdene starter kl. 8:30 til 9:20. Skriv til Bente, og får at vide på hvilke hold, der er plads. Prisen er 350 kr. for medlemmer.

Efteråret 2022: Start mandag 5. september henholdsvis onsdag 7. september og 15 uger frem.

Foråret 2023: Start mandag 2. januar henholdsvis onsdag 4. januar og 13 uger frem. Der er ingen træning i uge 7, dvs 13. og 15. februar.

I Forum Faaborg er der træningsmåtter, som alle kan bruge. Du må selvfølge gerne bruge din egen træningsmåtte eller tage et håndklæde med, som du kan lægge på træningsmåtten.

Der er adgang til bad og omklædning.

Core & Mobility er holdet, hvor der arbejdes med fleksibilitet, stabilitet og kropsstammestyrke. På holdet indgår øvelser, hvor kroppens centrale muskler og led både bliver styrket og strakt grundigt, for dermed at øge kroppens præstationsevne og resultaterne af din øvrige træning. Core & Mobility giver større kropsbevidsthed, og forbedrer evnen til at bevæge kroppen hensigtsmæssigt – også når kroppen presses under hård fysisk aktivitet. Mobilitet, altså bevægelighed og smidighed, er vigtigt for at optimere din træning, og som sidegevinst er det en god måde at restituere på; det giver ny energi og større velvære.

Hockeytilbud til klubmedlemmer

Der spilles hockey i Forum Faaborg torsdag aften 19:30-21 i den lille hal. Kom og vær med!
Du kan tilmelde dig til Sten Beckett og få yderligere oplysninger på tlf.: 40371186
På  Messenger-gruppe, ”Hockey”, checkes der på dagen, hvem der kan deltage.