Alpint skiløb

Når der er sne i Danmark, tager klubben ud til de klubber, der har egne liftanlæg.

Klubben har ikke selv liftanlæg, men vi meddeler via hjemmesiden, hvor der kan løbes.

Klubben arrangerer selv en årlig alpin klubtur til alperne. Østrig, Frankrig, Tyskland og Italien.

Turen afvikles i vinterferien af hensyn til medlemmernes børn.

Turen fastlægges i maj måned, og kan ses på klubbens hjemmeside fra september måned, hvor man også kan tilmelde sig til turen.

Gennem de sidste mange år, er turen foregået med bus, og der har altid været ca. 50 personer med på den alpine skitur.

Faste træningsdage, når der er sne i De Fynske Alper, er onsdag, fredag og søndag.

Klubaftale/Rabataftale

Klubben har indgået en aftale med Nordic Sport, som forhandler alt indenfor skisport. Aftalen løber til 31.12.2021. Aftalen indeholder 10% rabat på køb til normalpris, og 5% rabat på tilbudspris. Klubben har modtaget en rabatkode, som skal oplyses ved køb. Denne rabatkode har Freddy Johansen – mobil 20765455

Langrend

Klubben råder over et af Danmarks bedste langrends områder.

Som bekendt ligger klubben lige midt i De Fynske Alper, og det vil sige Svanninge Bakker, med en meget stor Golfbane, Svanninge Bjerge og Sollerup Skov.

Når der er sne i De Fynske Alper, trækker vi spor med egen sporkalv. Vi afholder klubmesterskaber og åbne mesterskaber (for hele landet).

Hvis du/I ønsker at prøve kræfter med Vasaloppet (Sverige) eller Birkebeineren (Norge) kan vi hjælpe og anvise træningsmetoder.

Klubbens medlemmer arrangerer også fællesture til Sverige og Norge hen over vinteren. Disse ture kan ses via hjemmesiden.

Vi deltager ligeledes i de Danske mesterskaber i langrend, som gennem de sidste mange år er afviklet i Norge i uge 5 i området omkring Gaustatoppen og Kvitaavatn Fjeldstue.

Faste trænings dage, når der er sne i Svanninge Bakker og Sollerup Skov, er onsdag, fredag og søndag.

Rejsesikringsguiden.dk

Guiden handler om alt det, man skal huske før og under rejsen (inkl. opdateret corona-info i de mest populære skisportslande). Se den her.