Det giver vist helt sig selv, at der ikke er meget liv i Skiafdelingen i sommerhalvåret. Men, men, men vi vågner op til dyd, når den kolde og mørke tid er over os. Den kommende vinter byder således på hele tre skiture: den velkendte alpintur til Alperne og to langrends-ture til Norge. For alle turene, se beskrivelserne af de enkelte ture eller kontakt turlederen.

Den ene langrendstur går til Skeikampen nord for Lillehammer. Det er et ganske populært skiområde for både skiturister som os, lokale motionister og eliteløbere. Det er derfor også et godt sted at studere forskellen på at på ski – og at løbe på ski, hvis man skulle være i tvivl. Turen er med fælles-bus fra Middelfart, og varer 7 dage med afgang 26. februar. Se mere i turbeskrivelsen – eller kontakt Freddy Johansen for mere info.

Den anden langrendstur er en gentagelse af debut-turen den forgangne vinter, og går således igen til Rødungstølen øst for Geilo. Her bor vi på kanten af højfjeldet med direkte adgang til et skønt og vidtstrakt løjpenet, der giver mange kombinationsmuligheder for både nybegyndere og erfarne løbere. Turen er på 10 dage med egen bus og afgang 8. marts. Er du interesseret, se mere i turbeskrivelsen – eller kontakt Morten Holm.

Alpinturen går i år til Pozza di Fassa i de nord-italienske alper. Også i år er det med egen bus, som der gøres brug af i løbet af ugen, så forskellige dele af det store terræn Dolomiti Superski kan prøves af. Turen på 10-dage er allerede booket helt op – men man kan kom-me på venteliste. Afgang er 9. februar –se mere i turbeskrivelsen eller kontakt Sarah Dalskov.